6575 dagar sen pluppen

 
Jag och Agnes träffades första gången för ganska exakt ett och ett halvt år sen då vi började i samma klass. Jag var mest blyg och vantrivdes i klassen medan Agnes var hur cool som helst och bjöd med mig på konserter med hennes vänner. Jag tror det var efter tre fyra dagar (då jag minst en eftermiddag kommit hem och gråtit för att jag inte trivdes) sa till min mamma att jag äntligen fått en kompis.
Agnes kan pussla ihop ord till de finaste dikterna, talen och vad hon än skriver så sitter man och bara knöglar ihop sitt eget papper för det känns så fel och tråkigt i jämförelse.
Agnes älskar rymden, hon berättar coola saker och har visat mig instiutet vilket numer 
förgyller mina bussresor. Ett radioprogram/podcast där bla Jesper Rönndahl pratar om mörk energi och svarta hål. Hon kan tänka sig att bli astrofysiker vilket är det bland det coolaste jag hört. Agnes och jag har även riktat in oss på att ta nobelpris i fysik tillsammans.
                   
                                               
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 år. Nu Och nu är det så att det är den 1 januari, första dagen på det nya året 2013 och även dagen då Agnes fyller 18 år. Nu kan hon gå på korgen och busa i skolan utan att hennes föräldrar blir rapporterade. Nu är hon stor men ändå liten. Grattis grattis grattis min fina fina Agnes. Jag önskar att jag kunde få ge dig en bamse bamse födelsedags kram idag men det är svårt när man är på andra sidan jorden. Jag hoppas du får världens bästa födelsedag för det är du verkligen. Jag är så kompiskär i dig och här nedan följer lite agnorah moments.
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Jag älskar dig mina fina!

Kommentarer
Postat av: Agnan

Guuuud det bränner bakom ögonlocken<3 det där var så himla himla fint, jag äskar dig så <3 åh min Norah <3<3

2013-01-02 @ 11:06:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0