indien nästa

det är lite skoj för denna bild har 187 personer heartat på weheartit och den är tagen av mig, lite småstolt sådär.
I morgon smäller det! indien i tre veckor, planet går från bromma, jupp bromma, klockan halv sex på kvällen mellanlandning i helsinki och sen direkt till dehli. förmodligen sista inlägget på väääldigt långt tid. kanske kommer något från något internet café man vet aldrig. god jul och gott nytt år.

just for you ebbus

ni kan ju lika gärna gå in här istället för weheartit
jag är sjuk och har varit hemma från skolan i två dagar nu = inget roligt att skriva om. för övrigt ska jag också göra kartonggubbar och fota på random ställen. mys.

everybody wants happiness, nobody wants pain, but you can't have a rainbow, without a little rain

.

hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå.

Älskar dig min fina vän!
Idag ska jag och tilda vara barnvakter åt några barn som tilda vaktar en gång i veckan och nu ska jag få följa med! myspys.

lill jul.

weheartit
I morgon ska jag och mina allra finaste vänner gå och fika på ett mysigt café i stan och dela ut julklappar till varandra och kolla på lite fina saker.
fotade av: ebba
Åh ni är så himla fina ! jag älskar er!

indien

Om tio dagar.

it's when gravity dosen't hold you back. It's her.

weheartit.
jag är em såndär twilighttjej. jag köpte eclipse i helgen och det är min favoritfilm hitills. visst edward kanske inte är snyggast i världen men, snygg det är han. och jacob, en sån kropp tackar man inte nej till.

you say so much with just being quiet

JAG VILL HA! allt från monki, favvoaffären. Helst skulle alla deras kläder finnas i min garderob. Några av grejerna kommer kanske inhandlas på fredag då jag och mina helt underbara vänninor ska intill stan och fika och byta julklappar. Hade prov idag som gick bra tror jag. lärarstudent som hade det så det är svårt att veta hur hon bedömmer. Men nu har det över, och jag har så otroligt mysiga planer inför helgen med nära och kära men mer om det sen. puss på kinden

två önske outfits just nu.

allt från topshop, utom tröjan.
allt från monki <3

hej.

jag är sjuk, knas sjuk. ont i huvudet och allmänt utmattad. tuff vecka nu i skolan men snart, snart, är det över. om en vecka och sex dagar åker jag till indien. jag längtar inte så där värst jättemycket.

RSS 2.0