vilket gymnasium ska du börja på? gymnasium?, jag ska börja på hogwarts.

harry potter är nog bland det finaste jag vet, böckerna mest. jag älskar böcker med fantasivärldar man kan drömma sig bort till. hermione och ron är ju för fina.

fint höstväder

Fotad av: ebba.
Förlåt för den dåliga uppdateringen, men jag har liksom inte riktigt tagit mig tid. Fördjupningen skulle in i onsdags. Har haft tid men jag har faktist inte riktigt orkat att uppdatera bloggen. Nästa vecka kommer bli värre. Treprov, cup + gymnasiummässan! puss

norah viktoria zoë navér

fotade av mig.

we heart it.


.

sometimes I wish life had traffic lights.
it would tell us when to go for it,
when to be careful,
and when to just stop.

måndag

Fina höstdagar är myys!
Lång och tråkig skoldag och i morgon väntar en värre, pep? nej inte värst. väldans roligt inlägg, nej nu ska jag chatta med fint folk på fb!

svartvitt


when a heart breaks, it's not breakeven

fina flickor med fina ögon.
Denna söndag har bestått av plugg och slapp. I morgon börjar skolan igen och lovet är slut. Inte okej! Ända fördelen med att komma tillbaka till skolan är att jag får träffa mina underbara vänner, saknar de även fast vi sågs igår.

.

det är min tur nu,
vinden har vänt.

finaste ebba.

Jag älskar dig ebba!

mathildatildamattanbästisfinisblupkalsson

Min fina och otroligt snygga väninna Mathilda. Bilderna är fotade av finaste ebba.

jag har mysiga vänner.

Dessa finisar var hemma och myste hos mig igår. Kvällen var otroligt mysig och flummig. Vi lagade mat, såg idol, myste, tog en pomenad, drack te och allt sånt där mysigt. Nu sitter jag med den förskräckliga fördjupningen och fixar. den ska snart vara inne och det är så onice som det kan bli!

Hej hopp

Hej!
Det är Hanna som skriver, Noris kompis! Hihi
Jag, Nori, Mattan, Maja och Ebba sitter och tittar på TV! Kul med idol...
På måndag börjar skolan igen, ännu roligare än idol... Wohoo
Jag gillar Norah väldigt mycket! Hon är världens gulligaste!
Här kommer lite fina bilder:
MattanHiihiJag . . . Jag vet, jag är glad
HEJ DÅ!

Grattis underbara mamma

idag fyller min underbaraotroligtfinabästacoolaknasiga mamma 50 år, tro det eller ej. JAG ÄLSKAR DIG

Godnatt

Jag känner mig väldigt duktig för att jag har uppdaterat denna blogg så flitigt idag. Resultatet av för lite aktiviterer på lovet kanske. I morgon ska jag fixa lite med min fördjupning om befolkningsgeografi som ska in om två veckor sen på eftermiddagen ska jag träffa finaste sandra i stan. mys pys på det.

flickan är ju för sjutton bara 11 år


jag saknar dig.

Min bästis, själsfrende, andra sida och allt vad det heter är just nu i london, gudar vad jag saknar henne.
" Sitter på en röd dubbeldäckare och lyssnar på 'just the way you are' och håller i två nya favoriter - två lite för fina vardagsklänningar varav en från det ennnnnnnorma topshop. På alla gudstjänter och morgonböner kommer en av världens snyggaste kille, han har sidecutoch är i vår ålder.."
Detta sms fick jag i går innan jag somna jo tack vad svarar man på det? " jag sitter på min säng i hösttråkiga sverige och drömmer om allt det du upplever nu, kul att du saknar mig"

LOOOOOOOV

Bild från i sommras, konfirmationen med ett underbart gäng.
Första dagen på ett välbehövt höstlov. Har inte så många planer inför dagen mer än att jag och min bror troligtvis ska in till stan för att kolla lite och sedan ska han hjälpa mig med min fördjupning. mys

trick or treat

i lördags var släkten här och firade mamma som fyller år på onsdag, några av mina kusiner hade tråkigt och drog fram mina gamla utklädningskläder och gick ut på en bus eller godis runda. Eftersom de inte hittar här i älta fick jag följa med, som tack fick jag en fjärdel av godiset, jo jag tackar jag!

RSS 2.0