intresseklubben antecknar

dessa små söta anteckningsböcker köpte jag när jag och mamma var i nacka forum i Lördags. jag har verkligen någon slags förkärlek till små söta saker och ting.

Alex Pettyfer

amen tjena!

kärlek och sånt.

weheartit
kollar man på dessa bilder och lyssnar på Bruno Mars - Just the way you are så är det nästan lite omöjligt att känna sig lite smått förälskad.
Inte min typ av musik egentligen men den är ju så gullig!

lite bloggtips såhär på tisdagseftermiddagen.

Angelica Blick - grym modeblogg
Karolinss - söt tjej med snygg stil
Ebbus ( snuttepullan ) -grym tjej och fotograf även en av de finaste på denna jord.
Flora - mys blogg!
Things you remember - jättefina fotografier!
Bara några av de bloggar jag läser ( iallafall försöker läsa ) dagligen!

och så var det söndag.

vackra bilder från förra helgen när jag och tilda var i stan.
vilken plugg helg! Har spanska prov, engelska prov x 2, matte prov och en tekninkuppsats inlämnig + massa andra läxor och fördjupningen denna vecka. veckorna bara flyger förbi nu för tiden. snart är det höstlov då ska jag plugga och fira min underbaraste mammi som fyller år!

luffare


lite så här har jag sett ut idag. Skulle egentligen ha en tshirt på mig, men den planen ändrades när jag såg snön. Jag är glad, det är fredag och en massa bra saker har hänt mig idag och igår. det går bra i skolan nu även fast det är hundra saker man ska lära sig.

ja folk de snöar, bra observerat

så himla fint. något så här har jag tänkt att göra med min garderob. Mindre en två månader till Indien. Det som får mig att gå upp på mornar speciellt när det snöar (!!!) + mina underbara vänner!

på min önskelista


förlåt mina fina

Ibland känns det som livet bara går ut på att gå till skolan komma hem och göra en hel drös med läxor för att upptäcka att man har prov om bara några dagar. Så har mitt liv sett ut de senaste dagarna. Att känna så hjälper inte till att höja blogglusten inte det faktum heller att jag inte fotat på ett tag. Åh jag längtar tillbaka till sommaren då man går barfota på stranden och då inte varje prov kändes som avgjörande för vilket gymnasium man kommer in på. Det är tur att man har så otroligt fina vänner då som förgyllar ens vardag, jag älskar er!

nu äre match

igår kväll lagade jag och ludvig mat till våra föreldrar, vi har all världens mat i skolan och vi jobbar tillsammans. Vi lagade chicken tikka masala med gurkraita till och bakade naanbröd. Det blev riktigt gott! Match mot tyresö snart nu taggar vi!

RSS 2.0