you may say i'm a dreamer, but i'm not the only one


seg skoldag med en massa huvudvärk. gick och handlade direkt när jag kom hem och efter det åt jag ballerina kladkaka och läste min nya frida tidning. nu har jag duschat, lagat och ätit mat och lärt mig olika energiformer Duktig chey!. kollar på aik-djurgården hockey, aik leder, kom igen nu! I morgon ska jag till kyrkan direkt efter skolan så troligtvis kommer inget inlägg då. puss

katten är inte riktigt som alla andra

hemma från en ganska jobbig skoldag men är gladare nu än i morse. så himla härligt när en massa plugg ger resultat! sitter och äter mellis om cirkus ska jag träna.

glader.

denna är påväg hem till mig just nu beställd från en affär på internet. jag har länge velat ha en sådan här och så hittar jag den på en sida där den kostar 798. helt okej pris tycker jag för den är dyrare på de andra ställerna jag har kollat. men sen blir jag så irriterad för om man köper över 800 kronor så blir frakten gratis och annars måste man betala 60 kornor extra. så jag löste det så att jag köpte muffinsformar för 20 kronor.

söndagsångest.

Snart ska jag pallra mig ner till tennisparkeringen för att samlas till match. Det är borta match mot tungelsta med 94:orna, vart det ligger har jag nollkoll på. Min söndag har annars bestot av att plugga och städa och sen lite mer plugg, kul. Har väldigt många inlämningar denna och nästa vecka så förvänta er ingen bra bloggning. puss

i paint my toenails for you, i did it just the other day

min dag så här långt har varit ganska chill, jag har fotat lite och sen har jojje övningskört till ett cafe och jag följde såklart med. Har pluggat lite också vilket är skönt. I kväll ska vi bort på middag till några vänner vilket ska bli mys.

en morgon.


lördagsmornar är mys

tävling

jag är med och tävlar om ett par converse klicka på bilden för att komma till tävlingen.

heeeeeeeeelg

hemma efter en skön skoldag, katten ligger och sover i  mitt knä. bilden är tagen med webkameran och hon ligger på tangentbordet, puss

imorgon är det lill lördag

fina kompisar.
Mitt liv består av plugg just nu känns som alla prov och inlämningar ska in veckorna innan höstlovet. Kan man inte dela upp lite så att inte precis allt ska in innan utan att lite ska in efter? tydligen planerar inte lärarna så långt. plus detta så är det strax tid att välja gymnasium, GYMNASIUM!!? Aja försöker fokusera på det bättre istället, i morgon ska jag, tilda , ebba och maja sova hos tilda och på torsdag är del skol dm. i vinter åker vi till indien, det är en underdrift när jag säger att jag längtar.

match snart

Haha, ollie i bakgrunden, inviter.
Jag och mamma har varit i sickla köpte ett par nya fotbollsshorts. I kväll är det match mot Haninge, taggad!
Innan dess ska jag försöka plugga lite har spanska prov på tisdag.

plugg, plugg, plugg

The dream team.
hemma från höstkampen nu då, det var ... blöt? nej men det började bra i alla fall. Idag ska jag spela match och plugga! Är sugen på att baka också så vi får se hur det blir med det.

.

Jag är inge bra på att uppdatera och jag vet det. Denna helg har varit väldigt skön, har princip inte gjort någonting förutom att plugga då. I morgon åker jag och min klass och campar trevlans speciellt eftersom jag bor med de SnEla hEstARna. Vi ska till gnesta, gneeeesta.

.

you've got my heart,
you can keep it for so long as you want,
but please,
dont break it.

tävling igen

jag är med i en tävling igen på samma ställe här!

saknar.

saknar sommaren, snart är det höstkampen med mysigt folk. nu ska jag sova puss

tävling

Jag är med och tävlar här på  www.hiilen.blogg.se om en goodiebag!
wish me luck!

söndag.

en liten söndagsångest ligger och gnager som vanligt. svårt att komma bort från den även om det ska bli en bra söndag som denna kommer att bli, förhoppningsvis. jag och mamma ska in till stan för att kolla på jeans och sedan ska vi till min faster. när vi kommer hem i kväll måste jag göra lite på min teknikläxa för i morgon börjar fördjupningen, stackars åttorna de kan inte tänka sig vad det innebär.

myyyys med tilda

TJABA! den snela hesten tilda är här, vi har lagat supergod middag och sett på remember me. Den är så sorglig!
Matchen idag vann vi med 11-1 vi sög väldigt mycket ! Kanske säger en del om motståndarna? Nu ska jag var lite social.

ulrik - life


match

Om cirkus en timma ska jag samlas till match halv ett börjar den, mot mälarhöjden. Efter det kommer Tilda och maja hit och Tilda ska även sova över. Igår på idrotten fick vi reda på hur vi skulle sova och paddla på höstkampen. Ska sova i ett sex manna tält med de finaste flickorna!

halsduk

Bättre bild på halsduken jag köpte igår, den är super myyyysig! 150 kronor på monki.

glad chey

Gosh, dåligt foto men jag är en latmask som inte orkar fixa något bättre.
Skjorta - monki ( ny ) halsduk - monki ( ny ) + docs. Halsduken hade jag inte idag men jag ville ändå visa den !

weheartit


Skön skoldag idag! slutade tjugo över ett. Jag och tilda åkte in till stan och kollade lite, fick med mig en skjorta och halsduk från monki. Fick presentkort på 500 kronor där när jag fyllde år. I morgon invigs mina docs! Super

RSS 2.0