abercrombie and fitch

taggade tjejer till den en timme långa kön.
jacob black modellen. ( inte så lik på bilden, men jättelik i verkligheten )

eiffeltornet

efter uppstigning vid tre och därefter en två och en halv timmas flygning ner till paris var det bara att direkt att åka till eiffeltornet, det blev en snabb vistit och därav poserandet med mackorna.

when i'm with you the impossible becomes possible

åh vad jag kommer sakna dig! ♥

fotografiska

igår var jag och min familj på fotografiska det var väldigt mysigt! Bilderna är fotade på väg till bilen av jojje. I natt beger jag mig mot paris och sen vidare mot jersey, jag är borta i tre veckor men datorn hänger med! Nu ska jag fortsätta att göra ingenting!

friendship

jag kommer sakna er!
om fyra dagar åker jag till paris för att efter en tredagarsvistelse där åka vidare till ön jersey som ligger utan för frankrike. jag är otroligt förväntansfull och väldigt nervös. idag är det söndag en väldigt regnig söndag som jag inte riktigt vet hur jag ska spendera den. puss på er.

avslutningsfest

tydligen vill blogg.se inte att man ska ha mer än en bild per inlägg, här är iallafall en bild från våran bal eller avslutningsfest som man ska kalla det. de senaste dagarna har jag spenderat med klassen för att få vara med dem så mycket som möjligt innan vi nu har skiljt åts. detta inlägg är mest till ebba och annars tänkte jag mest säga att jag lever och har inte gått under eller något annat hemskt. peace out

summer lovin'

i natt sov denna underbara brutta hemma hos mig, därav det finna inlägget här under. Vi såg på trassel och pratade och vräkte i oss chips. Jag ska nu lägga mig på altanen och sola och i eftermiddag ska jag och mamma fixa det sista till balen, åh jag kommer känna mig som en prinsessa på måndag! Ikväll sover jag hos majsan med fina flickor.

Gästbloggaren

SHASHA!  Sofia här. tänkte starta med dagens outfit :
från top till tå:
mössa - polarn & pyret
Bolerojacka - New Yorker
Armvärmare - punkstore
Bast-shirt - Gina Tricot
Dunjacka - Modekungen.se
Jeans - Gina Tricot
Moon Boots - Stadium
ikväll har jag hyrt Norah som sängkompis. 20°c och klockan är 23.50, inte helt fel.
Vi tänkte kolla på Trassel ikväll, men TVn strular så jag antar att det blir någon annan film! För oss är chips dödlig kan jag säga er. Jag kan föräta mig på lantchips med gräddfilsmak. jag har ont efter Paintballen, sov sött medans vi gör festlivet på stan en väldig massa osäkrare. Tjoflöjt pysen!

tankar om framtiden

om fem dagar går jag ut nian. lämnar mina klasskamrater för att välkomna nya i gymnasiet. Detta gör jag med blandade känslor, jag kommer sakna min klass även fast jag många dagar inte velat något hellre än att slå till majoriteten av dem på käften och även fast jag ofta kommit hem med sådan dunkande huvudvärk att jag inte kan tänka för deras stökiga beteenden på lektionerna. Jag kommer sakna dem och de guldklimpar till minnen jag har fått uppleva tillsammans med dem. Men samtidigt är jag så redo för att möta nya människor i en ny skola och att få dela mina uppfattningar om alla nya människor med mina fina vänner. Folk säger att gymnasietiden är en av den bästa tiden i livet och det ser jag fram i mot att få uppleva.

summer feelings

nu börjar bena bli bruna och myggbitna, nu börjar håret bli solblekt, nu börjar alla bekymmer släppa, nu börjar sommaren komma och livet känns så där underbart felfritt.

And would you want to see if, seeing meant That you would have to believe

nu ska jag tilda och hani åka och se på musikklassernas sista konsert tillsammans, mys mys.

i do believe in magic


keep calm and grow a mustache

idag hade jag mina sista lektioner i nian. jag har svårt att tro att jag får sommarlov på onsdag, ska börja gymnasiet och att om två veckor åker jag på språkresa. jag kommer sakna min klass delar av en i allafall och speciellt mina fina bestizar.

♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥

grattis finaste underbara du! älskar dig♥ ♥

högklint


det här är värt att dö för jag tror mitt hjärta blöder

hemma efter fyra underbara dagar på gotland med underbara människor. dagarna har främst bestått av cykling och sol, vi har bland annat besökt lummelundagrottorna som inte var något vidare faktist mer om gotland senare!

RSS 2.0