onsdagskväll.


I want to love you pretty young thing.

I morse spelade jag match och efter det var det glee filmen på bio med ebbi och hanni! Den var BÄST! Så himla bra och härlig stämning i biosalongen. Nu ska jag alldels strax hoppa i säng, är super trött!

jag är namnet som du har på armen.

Egentligen ska man inte plugga på lördagar, men det är i den positionen jag har hamnat i idag, inte för att läxorna svämmar över utan mer för att jag inte kommer ha tid att göra det morgon. Ikväll vankas det pizzabak och kanske lite häng med klasskompisar, men vi ska ha gäster och i morgon är det samling till match hyfsat tidigt så vi får se hur det blir.
Och tack fina ni för alla fina kommentarer på sistonde! ♥

nostalgi trip

Indien förra vintern

everybody needs somebody sometimes

min gose, oredigerad.
Jag har precis kommit hem från middag på texas longhouse med mammi, supegott men nu stinker av allt stekos där inne. Nu ska jag plugga innan jag går och lägger mig.

life's a bitch. oh no wait, that was you.

om fyra veckor åker jag till barcelona, say weehåååå!

i will write peace on your wings and you will fly all over the world

Tja posar sönder lite.
Idag ska jag till kyrkan efter skolan för mitt första möte som konfirmandledare. Annars taggar jag mest till Veronica Maggio på fredag och Glee filmen på söndag.

everybody got a dream, this is mine


svart på vitt

Skönare skoldag en idag får man leta efter! Två timmar i riksdagen, som i och för sig var ganska tråkiga. Anders Borg och hans budgetvandring som skedde idag missade vi dock med någon minut. Här hemma har jag fotat lite (mest mig heheh). Nu ska jag duscha och plugga lite.

and all the bad boys are standing in the shadows and all the good girls are home with broken hearts

jag behöver dig, kom hit och rör om, jag behöver nått att skriva om

godmorgon


gleeks

Taggelitagg

Pain throws your heart to the ground Love turns the whole thing around

Just nu sitter jag i myskläder och tittar på derbyt, i morgon ska jag till riksdagen (regeringen?) och sen slutar jag. Då ska jag möta upp pappa och troligtvis gå på fotografiska eller något sådant. Idag hade jag mitt första prov i gymnasiet, i kemi skönt att det är över!

vas happenin'


.

I torsdags åkte jojje till etiopien i tre månader, hoppas han får det bra.
Nu ska jag bege mig mot farfar för att fira hans födelsedag. Ikväll kommer tilda hit.puss

♥ ♥ ♥ ♥


today is a good day

Idag gick jag i skolan i två timmar senare på dagen möte jag fanni och mattan i stan och vi fikade och kollade runt lite, nu ska jag titta på fotboll!

i don't like mondays

Kofta- jojjes från weekday, tröja (egentligen tunika) - monki, jeansshorts - second hand

Jag har nu påbörjat min tredje vecka på gymnasiumet och klassen börjar kännas riktigt bra faktist. God mat är det också! Vi har ganska mycket läxor och sena dagar men man står ganska lätt ut ändå. Nu ska jag titta på pretty little liars (hanni jag har blivit besatt!!) och äta brownies.

Kära 16 åriga jag

Ta tid och titta, det är värt det! <3

rubrik

Idag är en sån där söndag där man inte gör någonting, jag skulle spelat match men jag är för sjuk. Så nu sitter jag hemma och kollar på friidrott.

the best proof of love is trust

Idag måste jag ta tag i lite plugg, annars har jag inget inplanerat för idag. Vill bli av med den här envisa förkyldningen jag dras med. JUSTE igår bokade pappi en resa till barcelona i oktober! Say Weeehoooo!

2 av 13 exklusiva bilder från gnesta

Höstkampen för ganska exakt ett år sedan.

för hjärtat pumpar av nitroglycerin

Två bilder från Oskar Linnros igår kväll som var super, det kunde dock varit bättre men det var helt klart mer än värt att åka dit!

horisonten är nån annans konstruktion.

Lite så här har jag trallat runt idag, koftan är ebbas från hm och klänningen + halsbanden är från Indien.

RSS 2.0