ebba

Det här inlägget publicerades för exakt ett år sedan, gillar dig lika mycket fortfarande!

Det här är min vän ebba. Hon är väldigt underbar och jag älskar henne. Ebba är cool och almänt azzum som bara få personer kan vara. Jag och Ebba har gått i samma klass sen sjuan men det var inte först i åttan som vi blev vänner.
Ebba får man akta sig för på fotbollsplanen för hon dribblar förbi de flesta. Hon är även en jäkel på att fota ( ofta sig själv men det är ingen som klagar för hon är söt som socker ) Ebba har även en grym klädstil och ger mig mycket insperation.
Ebba och jag kanske inte är så lika till utsidan, men ack så lika vi är på insidan. båda fast i en kärleksdvala och båda spralliga med små utbrott, vi tänker ofta lika och blir irriterade på samma personer. både har en förkärlek till mat. och båda är vi lite smått speciella. det här är till dig ebba, kanske ett litet ljus på ditt lov (som jag hoppas är bättre än vad du trodde). Jag älskar dig ebba.

Kommentarer
Postat av: Ebba

Du är världens mest underbara ! Åh jag kan inte förklara hur mkt jag älskar dig, åh du är så bra bästis ! Det där gjorde min dag. Även om jag ska hänga med Maja o Olle :P

Älskar älskar älskar älskar dig <3<3<3

2011-02-28 @ 13:12:57
URL: http://heyebba.blogg.se/
Postat av: ebba

hahahha ååh <333 LOL på de "fina" kläderna där nere :PppPÄLSKAR DIG !!!!!! <3

2012-02-28 @ 15:23:25
URL: http://ebbzoor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0