oh it's love from the first time i set my eyes upon you.


from the moment i wake to the moment i sleep i'll be there at your side, just you try and stop me

(ebbsi <3 <3 <3)

me like you very very much

för vi är inte riktigt som andra ja.

look at the stars look how they shine for you

I fredags var jag och mina klasskompisar på shanti och åt indiskt, sen åkte vi hem till tinka och hade filmmys.
i går hängde jag med fin fina vänner!

Du är svår att leva utan Jag är svår att leva med


nu blev jag alldels sentimenal.

-jag saknar att inte kunna klä mig i löjliga kläder med er i skolan.
-jag saknar att inte kunna retas med killar i åttan med er.
-jag saknar att gå och köpa godis i cafeterian på rasterna (ebbzor xD)
-jag saknar att dela ett tält med er i gnesta.
-jag saknar vår stuga i vemdalen.
-jag saknar att hitta på danser med er.
-jag saknar era dumma påhitt.
jag saknar er.

Du har så lätt att stampa sönder när du väl ha fått in en fot, det är så lätt att kasta kärlek där den vackert tas emot

I morgon kväll ska jag äta indiskt och sen ha beckkväll med mina fina klasskompisar. Jag är glad.

katinkas vantar är fina.


Och alldeles nyss fick jag lyssna till ditt skratt. Och det berättar att du saknar mig inatt, det gör jag med.

Dagen har varit bra och så, känns onödigt att beskriva den. Rättvisan vann tillslut ändå. I morgon är det fredag, btw liksom!

katinkas kalas

 

lol

en del av atmosfären, Det är skönt att va i smeten, Det är skönt att känna pulsen, Det är skönt att bo i Stockholm


En vacker dag blir ingenting som förr.

Haha åh sista bilden!♥

i find happiness in the simplest things.

Idag hade vi en lunch på tre och en halv timme, hermans var därför ett självklart val. Vi drack alla téer och disukuterade meiosen. Heja natur! Pappa kom hem med hamburgare så nu är jag mätt och nöjd. FYI liksom!

bara för att hon är så gosig.


here comes the sun

Varit hemma och varit sjuk idag, jag har tittat på två filmer och ett avsnitt av pll och vd!

Måndag.


up with the birds

Såg att statistiken höjdes flera snäpp och blev på glatt humör, gick sen in och såg detta och blev ännu gladare tack så mycket Towe!

kärlek lovar stort men håller tunt, du kan kalla det förnuft men aldrig sunt.

Plugghögen blir bara större och större och jag längtar bara tillbaka mer och mer.

och allting liksom kräver mera nu.

3 bilder från sri lanka, 1: solnedgång när vi var på safari, 2: ingen ovanlig syn med överfulla bilar, 3: blåvals stjärtfena från när vi var på blåvalssafari.

i think alot but i don't say much.

Kika in här vetja.

if you never try you'll never know


agnes, agnild, agnorah osv.

Det här är min Agnes, hon fyllde år för 21 dagar sen och jag har ju inte grattat henne här (inte offentligt om det inte är på bloggen ju!). Agnes är min kulturella vän, hon sjunger, skriver, teatrar och allt sådant coolt. Hon gillar inte russin i sina lussebullar men fördrar därimot att mysa under en filt i soffan med händerna om en kopp te och lysmelkar. Vill man impa på Agnes ska man prata om rymden, det är nämligen Agnes favorit ämne! Hon valde vår linje dels för att hon trodde klassen skulle heta NASA tyvärr kom det in ett d där och vi heter NADSA men Agnes är glad ändå, för det är sådan Agnes är, glad.
Agnes har en katt som heter Rain, det är den lenaste saken jag vet. Hon kan öppna stängda dörrar själv, hon dricker direkt hur vattenkranen och är allmänt gosig. Mig gillar hon dock inte utan börjar skaka av rädsla när jag bär upp henne. (Katten alltså inte Agnes).
Agnes gillar musik och taggar till hennes festival sommar genom att gå runt och sjunga, emma emma sova gör man hemma (eller något liknande). Det var även Agnes som gjorde att jag började gilla min klass och slutade tro att alla var läskiga tråkmånsar. Tänkte mest säga att jag gillar dig otroligt mycket min fina vän!

she ran away in her dreams and dreamed of paradise.


come up and meet you, tell you i'm sorry. you don't know how lovely you are

Jag har så himlans fina klasskompisar!

The story of my life


i'm great in bed. i can sleep for days.

Jag ska lägga mig och läsa om hungerspelen nu, tänkte mest visa fina Anna (Anna L bör tilläggas kan tänka mig att minst tre annor kanske läser detta) vilken finfin tisha du missade i och med att du valde snygga boys framför något så ballt som en technomässa i lördags (skämt osido, EXAKT samma upplägg som den förra, tom samma personer, kände mig lika malplacerad). Nu ska jag sova, god natt på er finisar.

keep calm and weasley is our king.

Jag tycker du ska komma hem nu.

i could go anywhere with you and i'd probably be happy

För 1244 dagar sen satte jag och denna fina tjej på bussen mot första skoldagen i en ny skola med en ny klass. Båda smått nervösa och förväntansfulla. För 1244 dagar sen träffade jag min andra halva och sen 1243 dagar tillbaka kallar jag henne för min bästavän. Mathilda är en såndär person som kommer på de allra knasigaste spontana grejerna. Hon gillar minigrisar och mjölk bäst här i världen och när man möter henne på bussen har hon 9 fall av 10 tandkräm runt munnen. Hon är nog den som vet mest om mig och jag älskar henne.

och de säger att ingen är perfekt

Har knarkat 1Ds senaste musikvideo och blev så exalterad över hur snygga dem är så att jag var tvungen att pausa och screenshoota!

Unawatuna

Jag och Katinka satt och diskuterade det här med att lägga ut bikinibilder på sig själv. Vi kom fram till att det fanns tre steg, blogg, instagram och sen facebook. Jag kör enbart på första steget tror jag! Här är i allafall stranden vi spenderade en vecka på, med vid strand och turkost vatten (det är nu ni ska bli avundsjuka).

every teardrop is a waterfall

Ett av alla vattenfall vi såg, jag är ett glatt litet retard på bilden!

capture it, remember it

På nyårsaftonsdagen var vi i en stad som heter Ella där det fanns ett jättefint vattenfall och för att komma tid så skulle man följa en tågräls. Så jag mamma och pappa vandrade längst tågrälsen i en timma, vi stötte på tåget en gång under promenaden.

one day, we will be remembered

Vi reste runt i bergen i ca en vecka vart man en åkte var det hur grönt som helst och fullt med olika teplantage.

Idag behöver jag ta tag i massa plugg, har träning men tvekar om jag ska gå, halsen har börjat svullna upp kan knappt svälja.

elefantbarnhem

Jag har inte riktigt hunnit berätta om min resa, har massa foton och fortfarande en hel del kvar att redigera men jag kör lite dag för dag och tänkte börja med en av de första dagarna då vi va på ett elefantbarnhem.
Mellan 10-12 varje dag tog dem med elefanterna ner till en flod där de kunde bada. Det var främst dem äldre elefanterna som hade behövt bo på barnhemmet av olika själ t.ex. tjuvskyttar. Sen har dem fått barn, därav dem små elefant ungarna.
Mamma med sin unge.
Gosisar, jag vill så ha en elefant!
Sen så sa elefanterna hejdå.

bacon is good for me

Idag börjar jag klockan elva, japp sådan lyx har jag på onsdagar men den kända jet laggen (vad tusan det nu heter) gjorde att klockan halv sex i morse låg jag klarvaken i min säng. Så nu är jag uppe och håller på att steka lite bacon till min dunder frukost och för att slå ihjäl timmarna som återstår till skolan, kan även medela att jag stupade i säng klockan åtta igår efter att slumrat till mitt i ett skype samtal med finaste hanni vid sju! Pigg tjej vare här!

thaaankkk yooo come again!

Jag är nu tillbaka på svensk mark, kom hem halv fyra i natt och har inte sovit en blund sen dess, jet laggad kallas det visst. Min resa har varit underbar och maaaasssaaaaa bilder kommer senare, nu måste jag börja bege mig mot skolan! Back to normal så att säga.
Och till Malin! Det gick inte att kommentera på din blogg men tröjan köpte jag i England på en affär som heter New Look! :))

RSS 2.0