agnes, agnild, agnorah osv.

Det här är min Agnes, hon fyllde år för 21 dagar sen och jag har ju inte grattat henne här (inte offentligt om det inte är på bloggen ju!). Agnes är min kulturella vän, hon sjunger, skriver, teatrar och allt sådant coolt. Hon gillar inte russin i sina lussebullar men fördrar därimot att mysa under en filt i soffan med händerna om en kopp te och lysmelkar. Vill man impa på Agnes ska man prata om rymden, det är nämligen Agnes favorit ämne! Hon valde vår linje dels för att hon trodde klassen skulle heta NASA tyvärr kom det in ett d där och vi heter NADSA men Agnes är glad ändå, för det är sådan Agnes är, glad.
Agnes har en katt som heter Rain, det är den lenaste saken jag vet. Hon kan öppna stängda dörrar själv, hon dricker direkt hur vattenkranen och är allmänt gosig. Mig gillar hon dock inte utan börjar skaka av rädsla när jag bär upp henne. (Katten alltså inte Agnes).
Agnes gillar musik och taggar till hennes festival sommar genom att gå runt och sjunga, emma emma sova gör man hemma (eller något liknande). Det var även Agnes som gjorde att jag började gilla min klass och slutade tro att alla var läskiga tråkmånsar. Tänkte mest säga att jag gillar dig otroligt mycket min fina vän!

Kommentarer
Postat av: Agnild

Ååååååååhhhhhhhh, Min gullesnuss!!!! <3 <3 <3 <3 Det där vare finaste jag läst på superlänge!!!! + att det gjorde min dag + att jag typ grät + att jag fortfarande ler + att jag vet inte vad jag ska skriva hära som ska beskriva hur fint och vacker text det där var, ååååhhhhhhhhhh vad jag tycker om dig och jag ska säga att Du räddade mig i börjar där med. Jag trodde klassen var jättedum och att ingen skulle vilja va min vän,men efter vår lunch på tacobar så kändes NASA rätt så coolt, faktiskt så längtade jag till skolan nästa dag <3 <3 <3

2012-01-22 @ 21:10:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0