du gör mig glad


you can be addicted to a certain kind of sadness

Jag gillar dig finis.
Idag tänkte jag hinna med att äta pastasallad, inhandla en topp, redovisa, plugga matte, tagga och titta på top model.
ingen har väl missat den här låten men detta var en väldigt bra cover!

things i don't feel like doing today - moving

jag posar och doris bah tjillar i bakgrunden!
hej idag är det söndag och jag har hunnit äta tre luncher, pizza, våfflor och soppa, sen har jag fikat brownies med kokostopping nu åker pappa och köper ingridienser till lasange. jAg GilLaR mAT!

myslördag

Idag ska jag och min mami ha en såndär moder-dotter dag, denna dag inkluderar ansiktsbehnadlning, middag och film. Min fina fina mamma.

we're looking after something dumb to do

Äta glass i solen (som skolan betalar) och känna att man är för varmt klädd i jeans, åh älska våren <3

simple but effective

Ikväll ska jag och mina fina vänner äta middag och sedan titta på hunger spelen åhh har taggat så länge! Bästa böckerna!

but i'm to hot for homework

Huvudet har knasat en hel del på sistonde och efter en nästan sömnlös natt fick det vara dags att stanna hemma, idag har jag legat under en filt och pluggat spankska och druckit te, massvis av te.

instagram

norahviktoria heter jag där. nepp nu måste jag plugga!

och någonstans har man kommit om man vet vad man behöver.

Idag har jag ätit skärpmat till lucnch solat i vårsolen, kastat förbannelser över lärare och ätit kladdkaka. Nu ska jag äta middag med ett dunkande huvud. Egentligen har jag inte tid alls att sitta här och skriva för skolan bara kaosar, men jag vill tacka alla er som klickat er in på min blogg, besökar rekord med väldigt stor ökning igår och det gör mig så glad! TACK! <3

++++


when you said you were so happy you could die

Hejhej Kompisar! Jag gick vidare i en fototävling här:  http://fotogeniquee.blogg.se/2012/march/de-lyckliga-finalisterna.html släng supergärna in en röst på mig så skulle det lysa upp mitt i allt pluggdepp, åh så glad jag blev. Alla andra bilder är superfina!

jag är nummer fem ♥ ♥

.

man dör lite vad fin du är <3

jag tycker väldans mycket om dig.


.


krig


vgy

Jag går seriöst i världens bästa skola, matkortet är det bästa som har hänt mig! <3

stockholm


svart på vitt


"något djupt på engelska"

Mina fina fina klassisar. Idag har jag ätit lunch på chutney, älska värmdös matkort <33333333 Jag och Tinka har taggat barcelona och på kvällen har jag varit domare i tårtbakartävling, bra dag!

Cumpleanos feliz

Idag fyller min underbara Lojsan år, hela 17 år. Det har vi firat med bästa lunchstället och havrebollar. Louise är en såndär person som man tänker på när man läser teenagerposts t.ex. "we all have that friend who laughs at everything" eller "we all have that friend who thinks she is black". Lojsans bästavän är hennes iphone och hon skrattar som Ernst. Jag gillar dig väldigt mycket och snälla du, ge Danny en puss på kinden från mig! Ha världens bästa födelsedag Lojsan, det är du värd!

fototävling

Nu är det så att jag är med och tävlar i den här tävlingen på den här fina bloggen (som jag tycker ni ska kika in på, superfin). Temat är ljus och jag valde denna bild eftersom jag är väldigt nöjd med den och lyckades fånga den otroligt fina solnedgången när vi var på safari i sri lanka. Ljuset varade bara i några minuter innan mörkret la sig över naturresarvatet.
Priset är en valfri produkt från tvspelweb.se för max 200 kr. Om jag vinner skulle jag vilja ha detta macroset som innnehåller mellanringar som man kan placera mellan kameran och objektivet. Jag skulle vilja ha dessa för att jag tycker att det är väldigt roligt med macrofotografering men tyvärr är det så dyrt att köpa ett macroobjektiv.

far far away

Min helg har sett ut lite så här, snart ska jag på träning och därefter väntar nybakta brownies på mig. Ikväll ska jag mysa med mina finisar.

marry me?

Spola fram till 0.30 så får ni höra lite örongodis!

you can't buy happiness but you can buy tea, and that's kind if the same thing

Mysiga tjejer var här på brunch idag, myspys! Jag och jojje har precis skypat med linnea och nu ska vi äta chips och se på film FYI. I morgon ska jag sälja öronproppar på avicii LOL och sen hänga (mer lol) med c00la kissar.

RSS 2.0