Om fina vänner som gör mina dagar mindre grå

Jag har haft en väldigt fin vecka med lite plugg som jag tänkte berätta om. Kanske inte för att någon är så intresserad av och läsa, men jag blir lite varm i hjärtat när jag tänker på den.
  • På fredagen kom Jojje och Linnea hem från Uppsala, vi lagade och åt middag tillsammans och dem stanna hela helgen.
  • I lördags förra helgen firade vi min fina mamma, jag hade bakat massvis med kanel- och vaniljbullar som släkten kom och mumsa på. Hon fyllde egentligen år helgen innan men då satt hon jag och pappa på en sportbar på JFK i new york och sjöng för henne.
  • På kvällen åkte jag till Hanna där även Ebba var, vi pratade, åt middag och dansa till niotalslåtar. Vi startade även en tjejgrupp som vi kallar H.E.N. vilket vi tyckte var lite fyndigt.
  • På söndagen pluggade jag ikapp lite och sen myste jag med min storebror hela kvällen med tacos och solsidan.
  • På måndagen följde fina ebba med mig hem efter skolan, vi pluggade och fikade samt laga mat detta mellan alla skrattattacker.
  • Tisdagen var också bra, efter skolan träffa jag Ebba (Igen :P) vi åkte till götgatan och spanat på snygga pojkar och prova fabulösa kläder. Sen kom Hanna och vi åkte till hötorget och åt middag på en thai restaurang innan vi gick på COLDPLAY FILMEN!! Dog lite inombords seriöst. Den var så jäkla jäkla bra!! Hade gåshud hela filmen och ville bara gråta, för att dem är så bra, för att jag har varit där på deras konsert, för att jag inte är på deras konsert mest hela tiden. 
  • I Torsdags kom min pappi hem från en kongress i Glasgow vilket var väldigt skönt för det var en av medlemmarna som blev mördade där. SEEEEN!!! Bokade vi LONDOOON är så taggad. Jag ska åka till världens bästa stad med världens bästa vänner!!! Jag köpte även ett mar låga docs som jag längtat effter <3 <3 
 
Nu ska jag klä på mig och åka till Muttan för londonplanering <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0