dun dun dun dun dun dun dun

Det är halloween i skolan vilket betyder att man ska vara utklädd. Igår var jag häxa och idag var jag batgirl och Martiz en slampig batman. Det var skoj. Annars har kvällen sugit. Hejdå

space

 
Idag stannar jag hemma pga migrän bajs. Om ni undrar så snöade det idag fast för exakt två år sedan.
 
Sen åker jag till new york om fyra dagar.

på den

Om dagarna skriver jag svenska essäer, fysikrapporter och försöker jobba ihop pengar till london. 
Dagen började dålig med kvarglömda vantar och missad buss, sen vände det och nu har jag ätit god middag, köpt ett superfint mossgrönt manchester tyg till vår sy junta jag ska ha med mina fina i morgon. Idag klickade jag även hem en tröja jag trånat efter flera veckor nu så jag är mer än glad igen.

Humans are the only animal that blushes, laughs, has religion, wages war, and kisses with lips. So in a way, the more you kiss with lips, the more human you are.

Bra saker:
  • Jag har nu varit vegeterian i 2 veckor
  • Detta är enbart elva skoldagar kvar till lovet
  • På lovet ska jag till New York
  • När som kommer min storebror hem och ska stanna ända tills på lördag, vardagslyx!
  • Jag börjar förstå mig på fysik
  • Jag läser världens finaste bok
  • Jag och Agnes har hittat en otroligt vacker pojke i trean, vi kallas han supernebulosan
Mindre bra saker:
  • Huvudvärk
  • Min mobil är heldöd och jag har instagramabstinens
Alltså jag är lite pepp för den mindre-bra-saker-listan är fett mycket kortare än bra-saker-listan!!

om saker att göra innan man dör av sandra beijer

Köpt baguetter på ett bageri i frankrike, silat vit sand mellan tårna, kysst en pojke man inte visste namnet på, vågat göra något ingen trodde att man kunde, åkt de flygande tågen i japan, varit så sjukt kär att ryggen blev helt varm och blöt när han satt bredvid, skrattat av stolen, köpt en dyr klänning som man använde en gång och aldrig igen, varit så högt upp att man kunnat se ut över en hel stad, drömt om något sedan gjort det, pussat någon över hela kroppen för att man tyckte om dom så mycket, klappat ett vilt djur, sagt jag älskar dig, gjort något lagom olagligt, längtat till havet (jag och filip pratade igår om att det är viktigt att längta efter det ibland), lyckats odla tomater, ätit två pizzor på raken, gått barfota en hel dag, ställt sig upp och sagt ifrån, känt sig sjukt jäkla nöjd.

om katter och kullerstensgator

I lördags tog jag mig till Uppsala (inte helt utan svårigheter) och spenderade helgen med jojje och linnea. Vi började med att gå på stan lite och sen äta lunch på ett av alla supermysiga fik som finns där.
Fina Linnea <3
<3

Sen gick vi hem till deras supermysiga lägenhet, jag kom att jag skulle fota den när det hade börjar mörknat så ljuset var inte så bra.Sen bakade vi kardemummabullar, och herre vad goda dem blev. Halva satsen med kanel och halva vanilj.
Jojje och Linnea är fosterhussar till två små kattungar som dem har döpt till snusmumriken och snorkfröken. Dem är pyttesmå och gömmer sig mest under sängen. Men åhhh så söta <3I morse åt vi gofrukost.
När vi promenerade till tåget idag gick vi förbi pelle svanslös hus, vi såg dock inte pelle men hälsa på en annan fin filur.
En sådan otrolig fin hösthelg!
 
 
 
 
 
 

jag älskar katter

På tvåan och fyran, höger klicka - kopiera bildadress - klistra in i en ny flik/fönster om ni inte ser gifarna

hello october

Gör en liten såndärt inlägg om vad jag gjorde förra oktober.

skrattade i kapp med dessa två <3
Min plutt var väldigt liten fortfarnade (nu en hon un poco gordito)
Okej jag vet inte om alla dessa är från oktober men dem är så fina <3 <3
 
Sen var jag i Barcelona också, och skrev sånt här:
För jag vill också ha ivriga fjärilar i magen, ett kolsyrat blodsystem och gå runt så där äckligt lycklig och på rosa moln hela dagarna men ikväll känns allt bara sådär fruktansvärt tomt.
 
 

RSS 2.0