i was to busy conversing with the stars

Den här helgen har jag legat sjuk. Druckit många koppar te och i de få timmar alvedonenerna har hjälp försökt att plugga. Ikväll ska jag och pappa göra pizza och det är nog det mest spännande på denna helg.

fancy5 <3

 


 

så stora planer för mig och min omvärld. men på kvällen när jag ser mig i spegeln är jag fortfarande bara jag.

I födelsedagspresent fick jag en jättefin lomografi kamera från några av mina fina fina vänner. Resultatet av den första filmen hämtade jag ut förra veckan, framkallningen sved i plånbokan men resultatet blev urfränt tycker jag! Dock var jag otroligt ivrig att starta fotografera och där av blev det ju lite som det blev med ljusinställningarna.

bästa tiden, i skymningen när första stjärnan tänds

Jag har haft en sådan genomfin helg, i fredags myste jag med Tinka, vi åt vindruvor, pratade och kollade på enMumford and sons dokumentär. På lördagen åkte jag ut till Charlottis på lindingö där hon bjöd på födelsedagsbrunch. Har aldrig sett så mycket gott på en gång. Jag rullade hem igen och på kvällen hade vi Fancy 5 reunion, vi taggade london och målade naglarna. 

Nu ska jag snar bege mig mot skolan, sovmorgon till 12, naajs!

lite från instagram

norahviktoria heter jag där.

lite svart vitt


katinkas kalas


I lördags så bjöd katinka på födelsedagsmiddag. En lördagskväll som innebar god mat, massa mys och trevligt umgänge!

Just nu sitter jag i soffan, ska dricka upp mitt te och sen raka vägen i säng. Har somnat två gånger den här eftermiddagen, varav en var på bussen hem (jag som aldrig sover på bussen!)♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


IDAG HURRNI, IDAG blir världensbästafinasteunderbarastesnyggategosigaste TinkyWinky 17 år!!! Jag och tinka har varit vener i snart ett år och jag mår så otroligt bra i ditt sällskap. Katinka älskar att resa, läsa, äta och sporta. Om du ska dejta tinka så ska du helst vara mörkhyad, vältränad och lite mystisk. Gärna lite musikalisk aswell (och förbered dig på att ställa dig i kö då tinka är världens babe). Jag upplevde sommarens äventyr med tinkan och för det kunde jag inte vara lyckligare! Världensbästa resesällskap!!!! 

Jag älskar dig och är stolt över att kalla dig en av mina absoult bästa vänner. GRAAAttttTIISSSS! <33

mösstisdag (alltså mus)


Hello Peeps! Idag har jag inhandlat mig en sk. "hipstermössa" de e najs. Jag har nu lovat mig själv att jag ska rå plugga kemi då det kommer vara fullt upp framöver. Så see youuuuuuuu! pöss

söndag


Jag sitter och plugagr kemi samt lyssnar på LOL soundtracket. Jag har möblerat om i mitt rum så i morse vaknade jag av att solen sken rakt i ansiktet.

uppsala.

Idag har jag vaknat upp med feber och en otroligt smärtsam hals. Men på eftermiddagen bar det av för ett litet spontan besök i uppsala där min fina storebror numer bor. Han och hans flickvänn berättade om livet som studenter (okej dem har bara varit det i en vecka men ändå). Allt låter så otroligt kul, att inreda sin egen lägenhet, träffa nya kompisar och klä ut sig till en mexican eller 70-tals person under nollningsveckorna. Jag blir otroligt taggad på att gör allt det där själv. Nu ska jag dricka te för att dämpa halsontet.
 

ursäkta min bitterhet, men det är måndag.Jag vet inte riktigt vad det är men jag är inte riktigt på topp. Det känns som om det är något som tynger enr, men kan inte sätta fingret på vad. 
I helgen har jag varit på white party och somnat tätt intill Ebba framåt småtimmarna (börjar kännas som en vana nu, en väldigt bra vana). Jag har även hjälp Jojje och Linnea att flytta ut och pluggat kemi och fysik så att hjärnan kokar. Inte har jag blivet ett dugg klokare.

RSS 2.0