American Apparel

Som jag gått runt och drömt om denna kjol och igår med pepp från Hanna och Mathilda bestämde jag mig för att slå till. Detta är jag mycket glad för då:
1. Pga en liten liten (i princip obefintlig) fläck fick jag 10% rabatt.
2. Kassörskan var supergullig.
3. Min mamma ville sponsra.
4. JAG HAR FÅTT TILLBAKA MITT BARNVAKTSJOBB! Hejdå med ingen inkomst.
Alltså denna materiellalycka. 

27 april

Igår åkte jag, Hanna och Mathilda in till stan.
Vi kollade på födelsedagspresenter, skor och kläder. Alltså de silvriga skorna <3)
Väldigt fina vänner <3 Sen åkte vi hem igen, jag med sällskap av Hanna. Vi förberede oss för kvällens festligheter.
Sen kom Maja och hämtade oss alla med sin bil och vi åkte till Ebba på 18årsfestligheter!
 

ebba

Och idag är det den tjugosjunde april. Dagen då mina finabästaunderbara Ebba blir hela 18 år. Jag älskar dig Ebba. Du är värd att dö för. Oändligeheten och vidare. 

25 april

Min fina Agnes idag när vi åt lunch på Chutney. Idag är sista dagen jag är ensam hemma (inte för att jag har varit ensam i mer än 2 timmar den senaste veckan :P) men idag kommer mina föräldrar hem igen. Ska bli mycket skönt. Torsdagsönskning: jag vill så himlans kunna dansa.

25 april

Bland det bästa jag vet är att kolla runt matinlägg på bloggar. Jag har lagat ganska mycket mat på senaste och tänkte visa. Dock förstår jag nu att det är svårare att ta fina matbilder än var det ser ut :P
I söndags när tinka, lojjs och angan var här slängde vi ihop en tortillinisallad med avokado, isbergssallad, tomat och bacon ( <33333 ALLTID bacon) och så skvätte vi vinäger och olivolja över.
I tisdags gjorde jag egna falafel och åt tillsammans med tortillabröd, tomat, gurka, isbergssallad (inte på bilden), yougurtsås m. honung och citronsaft samt stark rödsås. SÅ. GOTT.
(Bebbas bild) Igår lagade jag och Ebba en supergod paj med broccoli och champinjoner och hade bacon brevid. Mums.

24 april

 
 
                   
Från när mina kompisar sov över.
Dorpan och mina bästa pyjamasbyxor för tillfället.
 
 
 
 

Ebba

     

23 april

I helgen var några av mina klasskompisar här på middag, jag bjöd på pizza och episka brownies med oreos/ballerina kladdkaka och penutbutter! Det har varit fullt hus här då jag och mina kompisar levt lite som i ett kollektiv medan mina föräldrar är bortresta. I går var det dock slut på det roliga, jag har nämligen fått halsfluss. 

20 april

Byxor från AA, skor från nike och resten second hand.

20 april

Igår kväll var större delar av Fancy5 här. Vi lagade mat, bakade och tittade på film.
Och i morse vaknade jag upp tätt intill Hanna. Vi gick upp hyfsat tidigt, hon för att spela match, jag för att åka in till stan.
Där mötte jag upp denna bejb. Vi åkte till zinkensdam för att gå på Beyond Retros utförsäljning men det var så mycket folk så det blev kaos och vi bestämde oss för att gå någon annanstans.
Här var jag.
Vi köpte en varsin mcflurry och gick upp och satte oss på skinnaviksberget.
Sen åkte vi vidare, nästa destination var nämligen KTH där naturvårdsverket anordnade en klädbytardag. Och jag blir glad i magen av dagar likt dessa.
 

15 april

två bilder på en finis.
I går firade vi jojje som fyllde 22 år och idag har jag haft en kort skoldag. Jag och Agnes gick och träna och efter det har jag lagat mat. Mycket interessant må jag säga. Mitt största problem denna regninga måndagskväll är vilken tesort jag ska dricka.

10 april

Idag dansar jag runt i jojjes gammla avklippta thist, kjol från AA samt batmanmössan.

9 april

Idag förbannar jag fysik och den jävlen som kom på spårket spanska. Jag har dunkande huvudvärk, mina vindruvor är slut och humöret är verkligen inte på topp! Men jag överlever för jag har sytt på ett batmanmärke på min favvomössa och i morgon, i morgon ska jag äntligen få dansa till Mumford and Sons på deras konsert.

back to the 90's


8 april

I Lördags var det 90tals fest här hemma, det spelades beerpong, hela havet stormar och dansades till aqua spice girls och ateenz m.m. Mycket skoj. Tänkte snå lite bilder av ebba och lägga upp.
Idag har jag varit och pluggat med Katinka. Därefter gick jag och klippte mig, klipp bort det slitna sa jag och med det rök en decimeter av mitt hår. Nu är det så där mellan långt och lite tråkigt så jag funderar på att klippa av en till.

5 april

Idag satte jag mig på bussen mot slussen för att där byta till bussen mot Anna.
På bussen mötte jag upp Fina Lykke. 
Hos Anna mötte vi även Tinka.

Arnold <3
Louise <3
Och angan. Värdinnan i sig flängde runt så mycket så henne fick jag ingen bild på!

Anna bjöd på brunch vilket hon brukar göra på loven, dock lyckas jag på något sätt vara utanför landet när detta sker.

Och fyskam för det, för så här mycket godsaker har jag nog aldrig sätt på en och samma gång.
Sen rullade vi hem och nu ligger jag och väntar på middag.
 
 
 
 

5 april

Idag den 5:e april blir en av mina bästa vänner hela 18 jordsnurr! Anna, Annis, Lagis (hoppas att jag anses vara tillräckligt nära för att använda dina smeknamn :P). Anna är en så otroligt bra person så det blir svårt att förklara.
Men jag gillar dig Anna för att du alltid lyckas säga rätt saker vid rätt tillfällen. Alltid när jag panikar hör jag av mig till dig och efter våra pratstunder känns saker mycket enklare. Du hjälper till att sätta perspektiv på saker. Jag tycker om dig Anna för att du alltid genuint intresserad frågar vad jag ätit till middag, inte för att vara artig utan för att du är nyfiken. Hur du ber mig beskriva exakt hur jag såg ut vid speciella tillfällen. 
Jag värderar våra fikastunder oerhört högt och vet jag att vi ska ses till helgen lever jag på det under veckan. Jag tycker om sättet du beskriver saker så ingående på ett otroligt roligt sätt hur du alltid lyckas säga välformulerade meningar. 

Jag tycker om dig Anna. Grattis Grattis Grattis på Din dag!! Jag älskar dig och är väldigt kompiskär i dig!

4 april

Dorpan carpar lite i solen.

4 april

 
Pappa och jag har ägnat kvällen åt att baka pizza, mycket gott. Idag har jag kämpat mot huvudvärken för att få någonting gjort. Hyfsat produktiv har jag varit med att pluggat fysik, testat högskoleprovet för en andra gång samt sökt lite jobb. I morgon vankas brunch samt födelsedag för en tjej som utgör en tredjedel av min favvo trio!! 

.


Mamma och mormor


RSS 2.0