21 februari

Idag fyllde fina fina Arnold hela 18 år. Det firades med en skoldag men enbart en lektion och sedan en hermans lunch. Arnold är så himlans fin smart och bra. Hon gillar Lars Winnerbäck, Djurgården och hennes pojkvänn väldigt mycket. Och jag tycker om henne.
 
Alltså. Om mindre än 12 timmar sitter vi på planet och om mindre än 24 timmar får jag Ä.N.T.L.I.G.E.N. kramma om min fina bästa hanna igen <3

17 februari

Kappa från monki
Vet ni? Nu kan jag räkna med hjälp av fingrarna på en hand hur många dagar det är kvar till London. Jag vet att det är ca det ända jag pratar (skriver?) om men det är det ända som snurrar runt i min hjärna. Jag.är.så.taggad!
Idag har jag tränat och pluggat med Mathilda, på kvällen har min mormor varit här på middag <3 och nu tittar jag på dirty dancing.

babes

 
 
 
Torun och Maja.

16 februari

    
Igår kväll firade vi Maja med att gå på resturang. Det var supermysigt och jag och Mathilda bestämde hos för att gå från gammla stan till Östermalm. Detta resulterade i att vi dök upp en halv timma försent efter en timmas promenad där vi bland annat gick till fel resturang. 

Nu är jag ensam hemma har precis gjort och ätit tacos #allbymyself och tittar på mello.

15 februari

 
Idag var ingen bra dag, fysikprov och min morfar somnade in efter en tid med cancer i hela jävla magen. Vet inte om man ska skriva sånt på sin blogg egentligen, men i och med att det till 99 % är mina vänner som läser detta, nu vet ni!
 
Den vänstra av bilderna är från någon gång i veckan, då min bror var hemma och vi borstade tänderna. (Ca 1min efter att den där bilden togs så tappade jag tandborsten rakt i bajset i kattlådan). Den högra bilden är från idag, jag har nya urbanears (så mycket kärlek till dessa hörlurar) och poserar i mammas kappa.
 
 
 

15 februari Maja

Idag är inte någon vanlig dag för idag är det världensbästa Majas födelsedag!! Fredagen den 15 februari och Maja är först ut i Fancy 5 att fylla 18 år. Maja med det fina leendet som det är omöjligt att inte bli smittad av! Maja som är fotbollsstjärna och tränar med MARTA!!!!!!! Du är min idol och bästakompis <3 Ååå så jag älskar dig <3 GRATTTIIIS <3

14 februari

Just nu i detta nu, skriver jag med Anna på facebook. Hon är så fin och bra på alla sätt och vis! 
 
Annars känner jag att trots sjukdomar och fysikprov så är livet ganska fint. För om en vecka åker jag till England med mina bästa vänninor och trots att jag åt choklad i min ensamhet idag på alla hjärtans dag så är jag nöjd och glad!

ALLTSÅ <3<3<3<3

Jag vet inte vem denna underbara människa är men TACK!! Totally made my week liksom!! <3 <3

Jag har en nikon d5000 med ett 50mm fast objektiv. Sen till redigeringen, den gör jag i photoshop, jag brukar använda mig av den här sidan, super tips för enkla steg för steg redigeringar!! Om det är någon redigering på en specifik bild du undrar om så är det bara att fråga så kan jag förklara närmare på den!
TACK IGEN FINA DU!

<3333333333


7 februari

Massa bra saker blandas med dåliga saker och mitt humör är lite som en berg och dalbana. Kan gråta så jag skakar i ena minuten och sen ligga på golvet och vrida mig av skratt i andra. Men vi fokuserar på det bra för det blir bäst så:
  • Dansa med mina närmaste vänner in på småtimmarna
  • Skypa med mina fina fina Hanna som lindrar lite mina akuta hannabehov, något som lindrar behoven ytterligare är vetskapen att om ynka två veckor kramas vi igen
  • Londonplanering
  • Fina facebookmedelande
  • Chutneytorsdagar
  • Fina klasskompisar
 

sånt här.

 

2 februari

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
                   
 
 
Igår var Ebba med på min svenska lektion, därefter åkte vi hem till mig och åt chirre, senare kom även Mathilda och Maja och tillsammans gick vi hem till Sofia (många namn xD) där vi dansade hela kvällen. Idag ska jag plugga lite innan jag ska bege mig hem till Majsan för londonplanering.

RSS 2.0