bjursås

  
I går var vi i Bjursås över dagen med skolan och åkte skidor. Det var supermys trots snöslask.

.

 

det bästa som finns <3


om fyra veckor är vi i england

Idag vaknade jag med feber och när pappa sa att det var -20 ute sa jag hell no, och somnade om. På fötterna har jag haft mina fina raggisar som jag har fått av hanna i julklapp (som för övrigt har en bloggom sin englandstid.) DEM GLITTRAR <3
Efter att jag ätit frukost fick jag lite energi och satte upp lite fina minnen på väggen över sängen, sen mådde jag illa av utmattning och tittade på Glee.
Världens bästa qoute, Aik biljett, fin lapp, coldplay armbandet och fina foton.
Min mamma är så gosig och hade förberätt en portion lunch till mig, rödbetsbiffar, rotgrönsaker, permesanyogurt och kålsallad <3 Lunchdejt hade jag med Damon och de andra i Vampire Diaries gänget.
Framåt eftermiddagen kom älsklingsebba hit och låna lite kläder och drack te.

om onsdagen

 
I onsdag åkte jag, Ebba och Mathilda hem till Mathildas systers lägenhet. Vi åt thaimat på golvet, myste med Torkel och pratade om sånt som man inte pratar om annat än med sina närmaste vänner. Vi taggade att det är mindre än en månad kvar till London och sen så somnade vi tillsammans.

Indien


min måndag

Idag har jag ätit på hermans, kollat på en film, stickat sockor och skypat med min bästis!! SOM DET ÄR EN MÅNAD I MORGON ATT VI ÅKER TILL!
 

norahviktoria @ instagram

Idag ska jag hem till Lojjsan för att hjälpa till på hennes lillasysters fem års kalas. Sen ikväll ska jag hem till Fanny och mysa med henne och Mattan <3

Sånt här saknar jag

Att äta fruktsallad med färsk frukt och riven kokos på till frukost varje dag.
Att hela tiden gå barfota och att alltid ha sandiga fötter så att inte solen ger dem färg.
Behövs det ens någon beskrivning?
Att alltid äta middag på stranden och att spela ett parti backgammon i solnedgången med pappi (jag vann flest gånger).
 
 

16 januari

Alltså när man fryser konstant om stortårna så längtar man ju lite tillbaka.
 
 

!!!!!

 
Alltså alla men nummer 3!!!

om pussar

 
 
observera att detta är min bror och hans flickvänn. Inte jag och min (ickebefintliga) pojkvänn.

15 januari

Idag har jag spelat in en film med några klassisar och sen har jag hängt med denna fina (heheh dorpan i bakrgrunden)! SOM HAR BÖRJAT PÅ VGY VILKET ÄR SÅ JÄVLA BÄST!! Vi har pluggat lite, dansat och äntligen sett Pitch Perfect, SÅ BRA! Fat Amy <3

dansken

Gick fram till en gubbe i Indien och fråga om jag fick fota han för han var så fin (sa inte att han var fin utan frågade bara) han sa ja men tydligen var han dansk. 

.

Min fina fina farfar <3

udaipuhr

När jag, Jojje och Linnea satt och kollade på ett par hundvalper vid en mur till ett fort i Udaipuhr, kom denna lilla pojke och satte sig brevid Jojje. Han satt och pratade på Hindu och åt på någon godis. Jojje fick hålla i han så att han inte ramlade av muren då han kollade på hundvalparna. Det visade sig att han bodde i en liten by bara några meter därifrån. Så fin pojke!

Om en helg i Januari

I lördags var jag med farmor hela dagen och till middagen sjusade pappa hem mig till Ebba.
Innan middagen myste vi med Melle och Ebbas fina hund vilda <3
Sen började vi göra oss i ordning, här är jag och min bästis (ebbas bild) <3 <3
Såg här såg ebbsan ut (ebbas bilder). Fett ful, osv.
Här är jag i ett nytt ganeshlinne från Indien. (Ebbas bilder)
Bästis <3 <3 <3
Sen bar det av mot Värmdö och fina Fanny.
Där vi dansa dansa dansa.
Sen begav sig jag Ebba, Katinka och Lojs oss hem till Bebba igen. Där sov vi somna alla fyra i Ebbas rum.
Där vi sedan vaknade på söndagen åt avokado mackor och smoothie till frukost och sen la oss i sängen igen. Så bra kväll och så bra vänner <3 <3

udaipuhr


mumbai 2


Mumbai

Efter spring på flygplatser, försenade bagage och vilda taxiresor anlände vi i Mumbai. Den här staden är så ball och hjärtskärande på samma gång. Brevid det dyraste privatboendet i världen bor små barn på gatan. Man flyger in över slummen, som bara skiljs åt från landningsbanan med ett elstängsel. Brevid tavlorna på det kända cafét Leopolds är skotthål från terroristattaken för två år sedan. Men ändå har jag aldrig varit i någon stad som är så färgglad, livfull och innehåller så vänliga människor som denna.

6575 dagar sen pluppen

 
Jag och Agnes träffades första gången för ganska exakt ett och ett halvt år sen då vi började i samma klass. Jag var mest blyg och vantrivdes i klassen medan Agnes var hur cool som helst och bjöd med mig på konserter med hennes vänner. Jag tror det var efter tre fyra dagar (då jag minst en eftermiddag kommit hem och gråtit för att jag inte trivdes) sa till min mamma att jag äntligen fått en kompis.
Agnes kan pussla ihop ord till de finaste dikterna, talen och vad hon än skriver så sitter man och bara knöglar ihop sitt eget papper för det känns så fel och tråkigt i jämförelse.
Agnes älskar rymden, hon berättar coola saker och har visat mig instiutet vilket numer 
förgyller mina bussresor. Ett radioprogram/podcast där bla Jesper Rönndahl pratar om mörk energi och svarta hål. Hon kan tänka sig att bli astrofysiker vilket är det bland det coolaste jag hört. Agnes och jag har även riktat in oss på att ta nobelpris i fysik tillsammans.
                   
                                               
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 år. Nu Och nu är det så att det är den 1 januari, första dagen på det nya året 2013 och även dagen då Agnes fyller 18 år. Nu kan hon gå på korgen och busa i skolan utan att hennes föräldrar blir rapporterade. Nu är hon stor men ändå liten. Grattis grattis grattis min fina fina Agnes. Jag önskar att jag kunde få ge dig en bamse bamse födelsedags kram idag men det är svårt när man är på andra sidan jorden. Jag hoppas du får världens bästa födelsedag för det är du verkligen. Jag är så kompiskär i dig och här nedan följer lite agnorah moments.
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Jag älskar dig mina fina!

RSS 2.0